livnu.dk

Foo Fighters Trommeslager Taylor Hawkins’ familie bryder deres tavshed efter hans død

Taylor Hawkins’ familie har brudt deres tavshed mere end to måneder efter musikerens chokerende død i en alder af 50.

Celebrity Deaths in 2022: Stars We’ve Lost
Alison Hawkins, som var den afdøde Foo Fighters trommeslagers kone og delte børnene Oliver, Annabelle og Everleigh med ham, udgav en erklæring via Taylors sociale mediesider onsdag den 8. juni. “Min dybeste tak og beundring går til de globale Foo Fighters samfund og Taylors fans vidt og bredt for udgydelsen af kærlighed, hver og en af jer har vist vores elskede Taylor,” skrev hun i det lange brev. “Din venlighed har været en uvurderlig trøst for min familie og mig i denne tid med ufattelig sorg.”

Hun fortsatte og bemærkede, hvor meget han satte pris på sine fans: “Som Taylors kone og på vegne af vores børn, Jeg vil gerne dele, hvor meget du betød for ham, og hvor dedikeret han var til at ‘slå dine sokker af’ under hver forestilling. Taylor var beæret over at være en del af Foo Fighters og værdsatte sin drømmerolle i bandet hvert minut af hans 25 år med dem. Vi betragtede hvert bandmedlem og det udvidede Foo Fighters-team som vores familie.” Alison konkluderede: “Taylors indtagende ånd og dybe kærlighed til musik vil leve for evigt gennem de samarbejder, han så nød at have med andre musikere og kataloget over sange, han bidrog til og skabte.”

“Til fejring af hans livet, er det nu op til alle os, der elskede ham mest, at ære Taylors arv og den musik, han gav os,” skrev hun. “Tak til jer alle igen for jeres kærlighed og sympati. Taylor elskede jer alle, og vi elsker også jer.” Efter Alisons udtalelse annoncerede Foo Fighters to hyldestkoncerter for deres afdøde bandmedlem, en i London den 3. september og en i Los Angeles den 27. september. Showene vil markere bandets første offentlige optræden siden deres trommeslager døde. “Til vores kære ven, vores dårlige bandkammerat, vores elskede bror … Foo Fighters og The Hawkins-familien bringer dig Taylor Hawkins Tribute Concerts,” lød meddelelsen.

“Dave Grohl, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear og Rami Jaffee vil komme sammen med Hawkins-familien for at fejre livet, musikken og kærligheden til deres mand, far, bror og bandkammerat med The Taylor Hawkins Tribute Concerts,” afslører den officielle beskrivelse af showet. Andre kunstnere forventes at blive føjet til lineuppet. Tidligere blev Foo Fighters-trommeslagerens død bekræftet fredag den 25. marts af medlemmer af hans band. Lenny Kravitz, Stevie Nicks og flere sørger over Foo Fighters’ Taylor Hawkins.

“Foo Fighters-familien er knust over det tragiske og utidige tab af vores elskede Taylor Hawkins,” skrev gruppen via en Twitter-erklæring på tid. “Hans musikalske ånd og smittende latter vil leve med os alle for evigt. Vores hjerter går ud til hans kone, børn og familie, og vi beder om, at deres privatliv behandles med den største respekt i denne ufatteligt svære tid.” Texas-indfødte var på turné med bandet i Bogotá, Colombia, da han døde. Kort før sin død led Taylor angiveligt brystsmerter, hvilket resulterede i, at en ambulance blev sendt til hans hotel. Da ambulancepersonalet ankom til stedet, blev sangskriveren fundet ikke-reagerende og senere erklæret død, efter at forsøg på at genoplive ham var mislykkede, ifølge en erklæring fra byens distriktssundhedsminister. De colombianske myndigheder hævdede senere, at The Taylor Hawkins and the Coattail Riders frontmand havde 10 stoffer til stede i sin krop på tidspunktet for hans død. Landets General of the Nation i Fiscalía rapporterede via en erklæring lørdag den 26. marts, at en foreløbig toksikologisk test angiveligt har afsløret tilstedeværelsen af marihuana, tricykliske antidepressiva, benzodiazepiner og opioider i hans system. En undersøgelse af årsagen til hans død er i gang.

Taylor Hawkins’ forældreskabscitater før hans død
Tabet af Taylor – som sluttede sig til Foo Fighters i 1997 efter William Goldsmiths afgang — blev følt af mange, inklusive Lenny Kravitz.

Den 57-årige “American Woman”-sangerinde skrev en dybtfølt hyldest via Twitter i lørdags og skrev: “En rock and roll-bror er gået hjem for tidligt . Mine dybeste kondolencer til hans familie, Dave Grohl, og @FooFighters. Taylor spillede fra hjertet med kraft og glæde. Må han hvile i fred.”

Medlemmerne af Foo Fighters har endnu ikke udtalt sig individuelt om Taylors død, men mændene blev set kramme og græde, da de ankom tilbage til Los Angeles søndag den 27. marts .